Norske myndigheter aksepterer flerkoneri

Flerkoneri er en ukultur som absolutt ikke er velkommen i Norge. Denne skikken er i aller høyeste grad i strid med våre verdier. Derfor er det en skandale at norske myndigheter ser mellom fingrene på dette i utlandet. Skandalen blir enda større når barna fødes med norsk statsborgerskap, og dermed fri tilgang til landet vårt og norske velferdsytelser. Lider politikerne våre av kronisk berøringsangst?

Foto: Yay Images

I forrige uke kunne det norske folk lese i media at tusenvis av mennesker i utlandet kan få opphold i Norge og full tilgang til norske velferdsytelser. Dette er en direkte konsekvens av at norske utlendingsmyndigheter aksepterer flerkoneri, all den tid ekteskapene er inngått i utlandet, og disse ektefellene oppholder seg i de samme landene.

La oss være ærlig om hvilken gruppe dette handler om: muslimske menn i Norge med en eller flere koner i utlandet - i tillegg til en i Norge.

Barna som de norske, muslimske mennene får med sine opptil flere koner i utlandet, blir automatisk norske statsborgere. Det vil si at de har full tilgang til Norge, og trenger ikke oppholdstillatelse for å komme hit. Dette er til tross for at de aldri tidligere har satt sine ben på norsk jord, og har så å si ingen tilknytning til Norge - foruten deres norske far, som med viten og vilje bryter loven.

Men ikke nok med det, det blir verre: mødrene deres, altså mannens ulovlige koner, vil også kunne ha krav på familiegjenforening i Norge med bakgrunn i at deres barn er norske statsborgere. Ikke bare undergraver dette våre verdier; det undergraver også bærekraften til den norske velferdsmodellen.

Hvor lang tid går det før vi får flere tilsvarende eksempler i Norge, som vi nylig var vitne til i Sverige; at en kommune bruker 16 millioner kroner på tre leiligheter til en manns tre koner og 16 barn?

Dette er ikke bare prinsipielt galt, men er også med på å ødelegge tilliten folk flest har til systemet.

Flerkoneri er en ukultur, som er forbudt i Norge. Derfor er det et stort paradoks at norske myndigheter i realiteten aksepterer lovbruddene disse muslimske mennene begår i utlandet. Jeg mener dette er et av de verste eksemplene på norske myndigheters berøringsangst og unnfallenhet i møte med ukulturer fra andre land.

Dette er åpenbart et smutthull i loven, som noen kan finne på å utnytte. Jeg legger til grunn at det har skjer allerede. Derfor er det viktig at dette smutthullet umiddelbart tettes, og at regelverket strammes inn. Praksisen som norske myndigheter har lagt seg på, er et tydelig bevis på den grenseløse politiske korrektheten. Det er i realiteten en fallitterklæring.

All fornuft tilser at det må settes en stopper for denne ukulturen umiddelbart. Vi kan ikke fortsette å gjøre knefall for enhver skikk og tradisjon som er uforenlig med vår kultur og våre verdier.

Hva mener du? Er det slik vi vil ha det i Norge? Si din mening i kommentarfeltet!

26 kommentarer

Takk for at du står opp for bærekraften til velferdsstaten.

Stemte FrP ved dette valget for første gang etter å ha stemt AP tidligere. Det kjentes uvant og rart, men etter å ha først hørt Listhaug si nei til EU om enda flere kvoteflyktinger fra Hellas (Norge har allerede tatt sin bør og mer til) og deg nå, så vet jeg at jeg gjorde det rette valget.

Sannsynligvis blir det FrP også neste valg.

Du har selvfølgelig rett. Det er en uting og burde vært stanset.

Men om vi skal lage den loven som hindrer det?

- Du får ikke lov til å være i Norge om du har mer enn en kone? Selv ikke om du bare er på besøk?

- Om du er på flukt, så må du velge hvilken kone du vil ha med deg til Norge og skille deg fra den som blir igjen?

Problemet er at det er så veldig lett å være indignert over praksisen, men omtrent umulig å lage et forbud som faktisk vil fungere.

Jeg er langt på vei enig, men der er flåsete sagt og litt feil også.

Det kan være lurt av og til å fortelle hele sannheten i stede for å blåse propagandaen opp i taket.

Litt faktasjekk er lurt innimellom.

https://www.faktisk.no/faktasjekker/MRM/mann-med-tre-koner-far-tre-leiligheter-i-sverige

Du Åse, det er tilfelle at kommunen i Sverige brukte alle millionene på å kjøpe tre leiligheter til mannen med tre koner og 16 barn. De får bo i flotte leiligheter som ikke medelsvensson har råd til å leie. De har selvsagt ikke fått leilighetene, ingen trodde vel det?? Men de får bo flott på statens regning. Det er mer enn mange vanlige innbyggere får.

De brukte 300 millioner på 94 leiligheter til flyktninger. Hvor mye bruker de på egne innbyggere tror du? De som betaler skatt og bidrar, og finansierer kommunens utgifter på flyktninger, får ingenting ved dørene i Sverige. Der er velferdsstaten tappet så mye at det i flere år har medført at den vanlige svenske får det stadig tøffere ved sykdom for eksempel.

Etter å ha stemt AP i mange år våknet endelig også jeg, og stemmer FRP kun pga Listhaug.

Er selvsagt fullstendig enig i bloggposten, nå må snart folk våkne!

I rettferdighetens navn - hva er det vi driver med i dette landet. Stakkars lille Norge sier jeg. Hvordan skal vårt samfunn bli etter hvert. Det må være oss det er noe forferdelig galt med - som gir disse såkalte nye landsmenn mulighet til å oppføre seg slik. Hva vil deres barn bringe inn i det norske samfunnet spør jeg. Var det noen som nevnte - integrering. Skremmende!

vet å utnytte norsk

Sture Evjenth

Hvis en gift nordmann gjør en tilfeldig svensk dame gravid, blir da ungen "automatisk" norsk statsborger? Hvis ikke, bør da ikke samme regler gjelde for en pakistansk kvinne, som har har en ektemann som har brutt norsk lov? (Bigami)

Berøringssangst er rette ordet. Hvem politiker er det som våger å ta dette problemet inn i stortinget? Det er der det hører hjemme. Loven må endres og hullene tettes. Loven ble laget på den tid vi ikke hadde slike utspekulerte personer i landet.

Hvis dette er lov må loven endres. Trodde flerkoneri var forbudt I landet vårt jeg. Det hjelper ikke om noen av konene bor I andre land. Avskyelig.

Flott at du belyser viktige tema som dette. Norge består av en rekke feige politikere.

Godt vi har Listhaug og FrP. Hvor ble det av ballene som forfedrene våres hadde?

Er det ingen som har lært noe?

Dette kan da umulig være lov iflg. norsk lov. Hvordan kan noen ha rettigheter i forhold til bigami.

jeg sitter jo her og har beviser p[ at han som gar ut a sier dette ikke er bra. er selv gift 2 ganger i pakistan,men ingen vil hore pa meg ring 009203006164312

Supernorsk

Jeg vil også ha mange koner og barn.

Og fortsatt gneller myndighetene om integrering og beskylder nordmenn (etniske nordmenn!) for å være rasister.

Når veldig mange av disse svindlerne er FØDT i Norge og aldri har satt sin fot i Pakistan, før det blir viktig å gifte seg...pffhøy!

Judas Iscaroit

Litt underlig at noe er staffbart for en norsk, er "lovlig" fordi man er multikulturell viser at staten er rasist mot sin etiske befolkning.

Åse : Nå er denne person en svindler.

AVSLÖJAR: Nacka-polygamisten bodde i Saudiarabien ? Migrationsverket trodde inte på skyddsbehov.

https://samnytt.se/avslojar-nacka-polygamisten-bodde-i-saudiarabien-migrationsverket-trodde-inte-pa-skyddsbehov/

Noe som "faktisk.no" ikke har kommentert om.

hilde karlend

hvorfor ikke være for flerkoneri?

delt husarbeid, delt ansvar for barna, bedre økonomi.

Tenk så godt å kunne dele med noen.

Det er faktisk en del mennesker som lever veldig godt med det.

Leif Andersen

Det viser seg at du ikke kan stole på SV, KFp og Venstre som hater nordmenn og vil bytte dem ut med muslimer.

En svak regjering med den mentalt ustabile Hareide på vippen, og Trine Skei Grande som er villig til å forstå ihjel en hver innvandrers umoral og ukultur, kommer til å la dette fortsette, en typisk forklaring fra Grande vil være: -Vi kan ikke forby alt vi ikke liker, Fra Hareide vil forklaringen typisk være: -Vi må tenke på barna..

Får man barn i utlandet og man har uføretrygd i Norge får man også barnetillegg for disse barna på ca kroner 2.500!

Ole I Dunken

Nå er det på høyeste tid å rydde opp både her og der i den økonomiske bunken. Oljeinntektene har falt med 70 prosent mens utgiftene har økt tilsvarende.

Velferdssamfunnet er for dem som utnytter systemet, ikke for dem som egentlig trenger det mest, da finnes det ikke penger.

Det er alt for lett å få økonomisk støtte i dette landet. Det er en hån mot arbeidere som står opp om morgenen, gjør en jobb og betaler skatt.

Om det er en muslim eller en med annen religion som har flere koner spiller ingen rolle. I Norge gjelder norsk Lov, og da skal disse følges. Det må bli en slutt på utbetalinger før Norge går på dunken (Vi er på vei)

.

Bernt Barstad

Snakk om å lage storm i et vannglass. I prinsippet kan vi nordmenn også ha som mange koner (eller menn vi bare vil), men jussen åpner kun for at en av disse blir juridisk. Så hva er egentlig problemet? Hvis kone mi (og jeg) syns det er en god idè å etablere kollektiv med en håndfull av begge kjønn, hvor vi alle har sex med hverandre, deler på husarbeidet, deler på husleia osv, så er det ingenting i loven som hindrer oss i det...

Khalid Raja

Veldig bra at gode rettroende menn og familiefedre får full rett til trygd og støtte for alle sine 4 koner uansett om dem er her eller i hjemland. Slik norske politikere sørger for at familiens ære og mannens RESPEKT! blir ivaretatt av stat. Slik det også gjøre Norge mer attraktivt for hele storfamilie, så det er mange positive effekter. Men hvorfor ikke norske myndigheter er skikkelig klare på at motstand mot at dette er lov er rasisme og straffes etter rasismeparagraf? Der de ikke gjort god nok jobb og må irettesettes av Norsk Islamsk Styringsråd slik at ære og RESPEKT! blir opprettholdt. Takk for seg.

Khalid Raja, Norge holder på å våkne opp for hva muslimer driver med og hvordan de utnytter velferdsstaten. Det vil komme en dag når muslimer ikke lenger kan lure Europa, og muslimer må ut. Så du kan fortsatt glede deg en liten stund til, så må du nok gå ut på gata for å jobbe for å forsørge dine 4 koner.

Deres utnyttelse av Norge er snart slutt, og jeg vil glise av glede når dere blir sinte fordi alle har forstått at dere alle er bare noen luringer.

Hehe 'Khalid Raja', du er en innvandringsfiendtlig nordmann med strategien å gi deg ut for å være innvandrer under falsk flagg og navn utelukkende for å sverte medmennesker -skam deg!

Og du Laila går fem på!!!

Ola Nordmann

Dette handler mer om fremmedfrykt enn problemet med flere partnere. Faktisk er det å ha flere partnere null problem i samfunnet. Det blir bare et problem når folk forbinder det med noe fremmed og skummelt. Fakta er at det er mange "etniske" nordmenn som har flere partnere og det fungerer veldig bra.

Men disse som lever i bi- eller poly-forhold står ikke alltid frem om det da det kan føre til fordommer og skepsis på samme måte som de fordommer noen homofile kjenner på.

Men hvorfor angripe et tema som kun påvirker de involverte? Er du homofil, bifil, har en, to eller flere partnere angår det bare deg selv og din/dine partnere. Hvorfor blåse dette opp til noe større enn det er? For hva det er er bare to eller flere mennesker som er veldig glade i hverandre.

Lynn Myrdal

I dine kommentarer her gjør du samme feil som mange andre som mangler kunnskap og kompetanse.

Polygami basert på en manns gudegitte rett til å ta flere koner uten kvinnenes informerte samtykke, likeverd og ønske, det er en uting. Der er vi helt enig. Menneskers likeverd og valgfrihet er en viktig del av vår kulturarv.

Jeg er stolt over å bo i et land som har tradisjoner for å respektere og fremme enkeltindividets rettigheter og valgfrihet. Vi var tidlig ute med kvinnelig stemmerett, arbeiderne fikk rettigheter tidlig så fabrikkeiere ikke kunne utnytte dem rått. Vi har gratis utdannelse for alle. Vi har konkurransetilsynet som trygger våre rettigheter som forbrukere, Vi har religionsfrihet som følger denne stolte tradisjonen , og nylig også en kjønnsnøytral ekteskapslov. Enkeltindividets verdi og rettigheter er noe av det som gjør meg stolt av å være norsk.

Noen individer elsker mer enn en. Noen ønsker å gå inn i relasjoner med flere partnere fordi det er rett for dem. Det er ikke en uting. Det er identitet og det er kjærlighet. For noen er ikke ønsket om flere partnere en gudegitt rett, men et ønske basert på kjærlighet. Kjærlighet har aldri vært unorsk. Voksne menneskers rett til å velge hvem de elsker og ønsker å dele livet med handler for noen om mer enn to. Det heter polyamori.

Skriv en ny kommentar